Дружина відомого співака та блогерка Катерина Репехова розповіла спілкування з батьком та показала його фото

Катя вирішила відповісти на питання підписників у сторіс соціальної мережі instagram.

Катя Репяхова. Фото: скрін youtube
Катя Репяхова. Фото: скрін youtube

Як відомо, вона активно спілкується з шанувальниками та досить тепло розповідає про свою маму Ларису. Подружжя зняли для неї квартиру поруч, щоб жінка допомогала Катерині доглядати за онуком Михайликом. Зірка досить часто публікує фото з мамою, проте її батька шанувальники не бачили.

Тому підписників зацікавило як він виглядає. Вони перепросили, можливо за дуже особисте питання, та запитали у Каті, чому вона не показує фото свого батька.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У відповідь зірка опублікувала фото батька з маленькою дівчинкою на руках. Світлину вона сухо підписала:

"Ми не спілкуємся"

Репяхова не уточнила, хто саме на руках у її батька, вона чи її сестра, яка зараз мешкає в Ізраїлі. Про свого батька Катерина небагатослівна, ще перед одруженням зі співаком вона розповіла в програмі "Зірковий шлях" про сімейну трагедію.

Зі слів Катерини, її батько страждає психічними розладами, своїх дітей він ненавидить. Виявилося, що свого часу у батьків був сімейний бізнес. Її батько був власником будинку, в якому вони жили. Чоловік заклав свій будинок в банк та став банкрутом. Тепер її мама живе у квартирі, а де її батько, зірка не знає. Проте час від часу він нагадує про себе, дзвонить з погрозами, каже Репяхова.

"У нього не все нормально з психікою. Він ненавидить своїх дітей, намагається забрати все, що у нас є. Він називає маму ненормальною. Пише на неї у прокуратуру, знаходить якісь документи 10-річної давності, намагається її в чомусь звинувачувати. Здорова людина такого не зробить", - сказала Катерина.

Катерина Репяхова, скриншот: Instagram Stories
Катерина Репяхова, скриншот: Instagram Stories

До слова, Віктор Павлік попався з сином наодинці, поки Катя Репяхова натякає на розлучення та вагітність.

Раніше ми писали, що вагітна чи розлучається: дружина Віктора Павліка Катя Репяхова ввела у ступор шанувальників.

Нагадаємо, дружина Віктора Павліка після пошуку адвоката для розлучення гірко заплакала на камеру: "Не можу передати, наскільки ця людина...".