Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, ексучасниця гурту "Время и Стекло", де вона була разом із Позитивом.

Нині вона з Олексієм Завгороднім рухаються власними дорогами. З Володимиром Дантесом - те саме, понад 7 років спільного життя. Тепер вона із Михайлом Кацуріним. Її нова публікація зовсім не про це. Надя Дорофєєва трохи розповіла про читання, що це для неї.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Не тільки один із улюблених процесів, а й важлива складова ментальної підтримки. Яка книга вам останнім часом допомогла/підтримала/зарядила?", - пише Надя Дорофєєва в публікації.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Але згодом вона все ж торкнулася теми кохання, в Instagram Stories. Там вона вирішила привітати найзнаменитішого пса України, Патрона, який уже кілька місяців допомагає героям із ДСНС займатися розмінуванням територій.

"З Днем Народження, Патрон. Шкода, що раніше не зустрілися", - пише Дорофєєва.

Це зроблено у відповідь одне з його повідомлень їй у Direct. Тоді людина, яка займається сторінкою Патрона, поставила їй одне просте запитання, коли вона розсекретила любовні стосунки з Михайлом Кацуріним - це все тому, що він пес?

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Михайло Кацурін зацілував красуню прямо на камеру, залишивши Дантеса без його кохання: "Надя знімала? Вже народила?"

Як повідомляв "Знай.uа", Дантес оголився, щоб "образити" утиснених росіян в Ізраїлі: "Від ганьби мітинги не допоможуть"

Знай.ua писав, "колишній" Дорофєєвої Позитив запалив з іншою красунею під Мішель Андраде: "Гарно виглядають"