Зірка світового рівня, українській композитор, піаніст-віртуоз Євген Хмара розділив з шанувальниками радісну подію - у нього народився ще один синочок

Фото малюка він опублікував на сторінці в соціальній мережі instagram.

Федишин и Хмара, фото из Instagram
Федишин и Хмара, фото из Instagram

Як відомо, Євген після повномасштабного вторгнення багато займається благодійною діяльністю та допомагає ЗСУ. Не так давно він повернувся з Європи, де разом з Іриною Федишин збирав гроші на допомогу Україні.

А нещодавно він повідомив шанувальникам дуже радісну подію - у нього народився син. Він показав ніжні фото з малюком на руках та відразу познайомив малечу зі своїм інструментом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ласкаво просимо на нашу прекрасну Планету. Дякую, що обрав нас своїми батьками ♥️ На одну Хмару стало більше", написав він.

Шанувальники у коментарях привітали Євгена з народженням сина та написали:

"Вітаємо 🥰 хай росте зоровий та щасливий"

"Женя, яка прекрасна новина☺️ Я вас вітаю, ви прекрасні батьки. Щастя вам та насолоди💛💙"

"Боже яка радість!!! Вітаю сердечно 🙏🏻🤍🇺🇦"

Нагадаємо, відомого українського піаніста Євгена Хмару обікрали в потязі: хотів допомогти ЗСУ, а втратив все.

До слова, Ірина Федишин та Євген Хмара подарували ЗСУ нові "колеса", зробивши значний внесок у перемогу: "У єдності наша сила".

Раніше ми писали, що Ірина Федишин влаштувала романтичні посиденьки з красенем, поки немає поруч чоловіка: "Встигли між концертами"