Тренер шоу "Зважені та щасливі", а також ексдружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська поділилася постом для заспокоєння душі.

На фото Марина спокійна та усміхнена. Тренер одягнена у все біле: спідниця з гудзиками, топ та сорочка. Також Боржемська одягла бежевий капелюшок та сонцезахисні окуляри. На руках у тренера годинник та браслет, у руках – сумка. Марина стоїть на пляжі вранці.

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

Таким чином, вона хотіла заспокоїти всіх українців, які живуть у стані війни вже майже п'ять місяців, без кількох днів.

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ви така красива і внутрішньо, і зовні", "Марино, ваша позитивна енергія так підтримує і заряджає, особливо зараз", "Чому у вас такі вени на руках?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Марина Боржемська "наблизила" перемогу України, відпочиваючи з дітьми в Ізраїлі: "Допомагаємо, багато роботи"

Як повідомляв "Знай.uа", Горбачова заявила, що напівголий Узєлков може допомогти українцям, але забула, як він образив свою колишню Боржемську: "Аб'юзер"

Знай.uа писав, Марина Боржемська розповіла, як дочка від колишнього Узєлкова познайомила її з потенційним обранцем: "Хочу придивитися"