Популярна співачка Анастасія Кочетова, на сцені вона відома як MamaRika, активно спілкується з шанувальниками. Вона розповідає подробиці особистого та творчого життя. За її акаунтом стежать 472 тисячі підписників

Анастасія Кочеткова, фото з фейсбук
Анастасія Кочеткова, фото з фейсбук

Цього разу вона показала чим займається після того, як приїхала до дому.

Як відомо, під Києвом її сім'я знімає котедж який пережив окупацію. На щастя їх будинок сильно не постраждав. Співачка зізналася, що перед війною вони не стигли розібрати новорічну ялинку та вирішили, що розберуть її після перемоги.

Також її дуже тішить, що останнім часом з'являється багато україномовних пісень. Проте вона не розуміє, як можна під час війни слухати російські пісні та звернулася до українців з проханням припинити слухати російській контент.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Також вдома зірка вирішила зайнятися собою. Зокрема, вона показала відео з салону краси. Дві майстрині одночасно їй робили манікюр та педикюр.

Анастасія показала процедуру, від якої отримує неймовірне задоволення - це масаж ніг. Відео вона підписала так:

"Мамка кайфует!

MamaRika, скриншот: Instagram Stories
MamaRika, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, MamaRika розповіла про найбільшу у світі любов: "Ми зробимо все".

До слова, MamaRika не втрималася, показавши правду про українських красунь: війна через них.

Раніше ми писали, що MamaRika поскаржилася на проблеми зі здоров'ям, довелося лягати в лікарню: "Організм здає"