Українська співачка MamaRika розповіла, що почала відчувати проблеми зі здоров'ям аж до того, що прийняла рішення лягти в лікарню. Про це вона розповіла в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

MamaRika поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Вона зазначила, що її стан вимагає негайної уваги фахівців, тому вона прийняла рішення лягти в лікарню, щоб пройти обстеження.

MamaRika. Фото: скрін youtube
MamaRika. Фото: скрін youtube

"Готую себе фізично і морально до того, що завтра повинна лягти в лікарню і провести повний ряд обстежень. Тому що у мене є деякі проблеми зі здоров'ям і вони вимагають серйозних заходів. Тому повинна зайнятися собою. Напевно пропаду на кілька днів зі своєю сторіс. Поставтеся з розумінням, тому що мені треба себе підрехтувати", - розповіла вона.

MamaRika. Фото: скрін youtube
MamaRika. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зірка зазначила, що до таких наслідків могла призвести війна, адже організм у постійному стресі, що негативно позначається на здоров'ї.

"На жаль, весь цей жах, який відбувається, не проходить безслідно. Всі ми постаріли не тільки морально, а й фізично, організм дає збій", - поділилася співачка.

Раніше портал Знай повідомляв, Віктор Павлік возз'єднався з сином від Каті Репяховой в важливу для сім'ї дату: "Богом посланий".

Також наш портал писав, ведучий Олексій Суханов зізнався як ставиться до родичів в Росії: "Війна дійсно багато масок зірвала".

Крім того, ми повідомляли, Міс Україна Всесвіт-2022 стала відома волонтер: красуня з величезним серцем.