Анастасія Кочетова, сценічне ім'я MamaRika розділила з шанувальниками радісну подію

Про неї вона розповіла на сторінці соціальної мережі instagram.

Анастасія Кочеткова, фото з фейсбук
Анастасія Кочеткова, фото з фейсбук

Співачка не кидає своїх шанувальників та постійно спілкується з ними на сторінках соціальної мережі. Вона ділиться своїми творчими надбання та не забуває розповісти про подробиці сімейного життя, які так тішать фанатів. За її особистим та творчим життям стежать 460 тисяч підписників.

2 серпня 2021 року у MamaRika і Сергія Середи народився син. Зірка через місяць поділилася світлинами, зробленими у пологовому будинку. Малюка мама у мережі ласкаво називає "кабачок", а назвали нащадка Давид. Як зізналася Анастасія, це єдине ім'я, на якому вони зійшлися з чоловіком.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Час спливає і вже малюку виповнилося 11 місяців. З цієї нагоди співачка поділилася з шанувальниками ніжними фото з малюком. Вони всією сім'ю гуляють на березі озера. Обличчя малюка вони не показують, Давид вдягнений у величезну панаму.

"Ти - наша з татом найбільша любов, сину…Ми зробимо все, щоб ти був щасливий… З.И. 11 місяців Кабачку🎈!, - прокоментувала фото зірка.

Нагадаємо, MamaRika не втрималася, показавши правду про українських красунь: війна через них.

До слова, MamaRika поскаржилася на проблеми зі здоров'ям, довелося лягати в лікарню: "Організм здає".

Раніше ми писали, що Оля Цибульська застерегла від того, чим українці шкодять самі собі: "Вірте державі, вірте ЗСУ"