Відомий український гуморист з "Кварталу 95" Юрій Великий порадував новою пародією на дмитра медведєва, та його заяви про "судний день" та "вершники апокаліпсиса".

Нове відео гумориста з'явилося на сторінці в Instagram Юрія Великого, та порадувало підписувачів. Артист постійного захоплює пародіями на відомих російських діячів, зазначаючи, "сміємося - тож не здаємось".

У відео Юрій з'являється вигляді медведєва, який не просихаючи записує промови, які ледь може вимовити.

Юрій Великий. Фото: скриншот Instagram
Юрій Великий. Фото: скриншот Instagram

Гуморист вирішив висміяти колишнього президента рф дмитра медведеєва, про якого нещодавно повідомляли, що він у стані алкогольного сп'яніння намагався накласти на себе руки, та після чого від нього нібито пішла дружина.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Юрій Великий. Фото: скриншот Instagram
Юрій Великий. Фото: скриншот Instagram

Артист обіграв ці факти у своїй гуморесці, та вийшла доволі смішна короткометражна пародія. Вийшло ніби п'яничка медведєв намагається записати промову про судний день, та не мож вимовити привильно це словосполучення. після чого йому телефонує путін та відправляє керувати новоутвореннями самопроголошеними республіками "днр".

У коментарях подякували артисту за гумор:

"Ваші відео можна навіть без звуку дивитися", "Дякую вам та вашій команді Юра, це неперевершено", "Це мабуть Нова номінація на Оскар короткометражки", "Дякую за гумор, як завжди пілотаж", "Це найкраща пародія, особливо частина з термінатором!", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв терориста Гіркіна та його нудні "монологи" про війну.

Як повідомляв "Знай.ua" гуморист Юрій Великий з "Квартала-95" про нові відмазки лукашенка перед путіним.

Також "Знай.ua" інформував, що Кошовий, Пікалов та інші зірки "Квартал 95" вирушили в небезпечну поїздку заради підтримки ЗСУ.