Відомий український телеведучий та шоумен Олексій Дурнєв, який займається авторськими проєктами на YouTube та знімає розважальний контент, не забуває про шанувальників у Instagram.

Цього разу Олексій вирішив викласти свої думки на важливу для українця тему розлучень. Він написав цілий блог про те, щоб допомогло навіть у самі важкі часи подолати кризу у стосунках.

Олексій Дурнєв.. Фото: скриншот Instagram
Олексій Дурнєв.. Фото: скриншот Instagram

У кожнім українці та кожній українки відбулася трансформація цінностей, і виявилося, що у деяких пар вони перестали збігатися. Наприклад, в мирний час парочка обожнювала кататися на велосипедах, пити пиво і ржати з «Хата на тата». Вони мріяли про сім’ю та подорожі у трейлері. А з початком війни все змінилося. вважає Дурнєв.

Він також зазначив, що кризи змушують нас зазирнути всередину себе і трансформують основу, без огляду на оточуючих. Те, що було важливим раніше, стає дрібницею. А те, що раніше і не спадало на думку, виявляється головним життєвим орієнтиром.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Олексій Дурнєв.. Фото: скриншот Instagram
Олексій Дурнєв.. Фото: скриншот Instagram

Але, звісно, будь-яку сраку, найглибшу й найтемнішу, можуть пройти люди, які люблять. Це почуття – найміцніший клей, що витримує все, як би солоденько це не звучало. Любов переживе війну, зриви, сльози, нові кончені хобі, депресію, біль, замкнутість, відстань, «вибач, я відправив весь аванс на ЗСУ», розлуку, втрати, вигорання, пертурбації та «каре відчаю». Любов переможе все. написав Олексій Дурнєв.

Нагадаємо, ми писали, що радник голови ОП Зеленського Олексій Арестович назвав дату повернення окупованих територій.

Як повідомляв "Знай.ua" Олексій Дурнєв здивував можливостями української мови.

Також "Знай.ua" інформував Дурнєв з Астаф'євою, Євтух та Рівчаченко з ЗСУ відшукав окупантів, які "полюють" на українок у Tinder