Сергій Притула та Леся Нікітюк - улюбленці багатьох українців після шоу "Хто зверху", де вони є капітанами чоловічої та жіночої команд.

Іскрометний гумор, смішні підколки і тепла дружба - все це прямо-таки просочується через екран. Телеведучий зазначали, що їх справді пов'язує дружба. Але, як відомо, повномасштабна війна, яку розпочала росія на чолі з путіним, розлучила багато друзів і Сергій із Лесею – не виняток.

Скрін, відео You tube Притула Нікітюк
Скрін, відео You tube Притула Нікітюк

Нині змагання та розваги відійшли на задній план, бо всі об'єдналися заради перемоги над ворогом у повномасштабній війні. Ведучі ігрового проекту Нового каналу "Хто зверху?" Сергій Притула та Леся Нікітюк обрали волонтерський фронт. Вони не просто взялися за добрі справи, а стали справжнім прикладом та джерелом натхнення для всіх українців.

"Чотири місяці я не бачив Лесю Іванівну , – зізнався Сергій Притула. – Нещодавно вона заїжджала до Києва, відірвавшись на кілька днів від своєї волонтерської праці у місті Хмельницький. Леся – величезна молодець! Той пласт роботи, який вона робила у Хмельницькому, допомагаючи переселенцям , біженцям - це просто браво!" (Аплодує).

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

Телеведучий зазначив, що радіє за колегу, оскільки та відновлює роботу над власним тревелом.

"Зараз у Лесі йде підготовка до зйомок третього сезону "Le Маршрутки" , – каже він. – До речі, дуже цікаво буде подивитися цей проєкт. Ви ж розумієте, він істотно відрізнятиметься від розважального контенту, який був у попередніх сезонах."

Леся Нікітюк, "Le Маршрутка", фото: пресслужба Нового каналу
Леся Нікітюк, "Le Маршрутка", фото: пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, що Оля Фреймут розбила серце Сергію Притулі, але вибачилася лише через 5 років.

Раніше ми повідомляли, що Сергій Притула різко відповів іноземним журналістам, які засуджують збирання грошей на зброю дітьми.