Відомий комік Максим Галкін багато спілкується зі своїми шанувальниками в соціальній мережі instagram. Він ділиться з ними подробицями особистого та творчого життя, новин від нього чекають 9,5 млн підписників

Максим Галкін. Фото: скрін youtube
Максим Галкін. Фото: скрін youtube

Як відомо, Максим, його дружина та діти змушені були виїхати з Росії через політичні погляди. Певний час сім'я жила в Ізраїлі, а пізніше вони поїхали на відпочинок в Латвію. Також Максим з успіхом провів концерти в Ізраїлі, а також повідомив, що планує виступи у наступному році в США.

А нещодавно у сторіс він опублікував коментарі підписників. В одному з них у Максима вимагають повернути Аллу Пугачову в Росію. Шанувальниця актору написала, що він хоче виступати де завгодно, проте Аллочку, поверніть в Росію. А також нагадали Максиму, що він дружині обіцяв спокійне життя. Підписниця впевнена, що Алла дуже хоче до дому.

Галкін відповів шанувальниці Алли Борисівні:

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Що значить "Аллочку верните", вона що шафа?"

Максім Галкін, скриншот: Instagram Stories
Максім Галкін, скриншот: Instagram Stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Алла Пугачова забула за кордоном про грим і показала справжню особу: "Вікові зміни - це нормально".

Також наш портал інформував, що Максима Галкіна прибрали з чорного списку Мінкультури: більше не в одному ганебному "човні" з Бабкіною та Соловйовим.

Крім того, наш портал повідомляв, зрадниця Таїсія Повалій подала голос з-за поребрика: святкує поки що українці гинуть від російських ракет.