Стосунки батьків і дітей завжди були і будуть одними з найскладніших і найцікавіших для вивчення. Кожні батьки роблять помилки у вихованні дітей, та головне їх вчасно виправити.

До війни телеведучий Олександр Педан разом із донькою-абітурієнткою об’їздили десять українських міст у пошуках для неї університету. Про свої пригоди сімейство встигло навіть зняти освітній тревел-проєкт “УніверCheck”. А одним із вишів, куди завітали батько із донькою, став Національний університет "Одеська юридична академія".

"Нам цікаво було поглянути, в яких умовах навчаються майбутні юристи, судді, прокурори, - каже Олександр Педан. - Одеська юридична академія нас приємно здивувала - сучасна будівля із новими аудиторіями та сильною матеріальною базою. Студенти мають змогу вчити юриспруденцію англійською мовою. В академії загалом високий рівень підготовки з іноземних мов - англійська, французька, німецька."

Олександр Педан з донькою Лєрою. Фото: пресслужба Нового каналу
Олександр Педан з донькою Лєрою. Фото: пресслужба Нового каналу

Також Одеська юридична академія - єдиний виш, який має центр тестування на поліграфі, в народі який називають детектором брехні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Лєра не могла не скористатися нагодою і не влаштувати мені допит, - розповідає Олександр Педан. - Запитання ставила доволі провокативні. Наприклад, чи читав я повідомлення на її телефоні. Дарма я збрехав, що ні, поліграф показав протилежне (усміхається). Довелося чесно зізнатися, що то було єдиний раз. І ми домовилися з дружиною більше такого не робити. Добре, що Лера сприйняла все з гумором".

Олександр Педан проходить перевірку, кадр із випуску
Олександр Педан проходить перевірку, кадр із випуску

Додому телеведучий із донькою повернулися з теплими враженнями і від Одеси-мами. Бо ніяк інакше, каже Олександр Педан. Місто-можливостей із безліччю варіантів самореалізації, фантастичною архітектурою і найбільшою перевагою - морем.

Нагадаємо, що Олександр Педан показав свою гордість - доньку Лєру, яка закінчила школу із золотою медаллю.

Раніше ми повідомляли, що Олександр Педан із донькою Лєрою опинився в епіцентрі у Вінниці.