Багато українців зіткнулися з неадекватною реакцією своїх друзів, родичів чи знайомих після того, як вони продовжили будувати своє життя.

Так, в Україні триває війна, яку почала росія на чолі з путіним ще 2014 року. Після того, як диктатор рф перейшов до наступного етапу - повномашстабних військових дій в Україні, жителі нашої країни розбіглися Європою. І виникли конфлікти всередині суспільства, адже багато хто з тих, хто поїхав, оговтався морально і почав намагатися продовжувати жити в іншій країні. А ті, хто залишився, стали їм дорікати.

Українські біженці, скріншот: Youtube
Українські біженці, скріншот: Youtube

Учасниця третього сезону проєкту "Супермодель по-українськи" Катя Свинарчук у діджитал-проєкті "Предметка. Переселенці" на YouTube Нового каналу розповіла, що зараз вона знаходиться в Парижі, знайшла там квартиру та роботу, і загалом почувається досить комфортно. Однак не всі її знайомі нормально сприймають те, що у Каті більш-менш налагодилося життя, і вона виставляє фотографії з ресторанів і на тлі Ейфелевої вежі.

Катя Свинарчук у Парижі, фото з блогу Каті
Катя Свинарчук у Парижі, фото з блогу Каті

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Коли люди зараз їдуть за кордон, починають просто фотографувати Париж чи інше місто, прогулянки, кафе, одразу з'являються хейтери, які пишуть: "Гей, у нас війна, а ти там гуляєш" , – поділилася Катя з провідним Сергієм Микитюком. – Але я була на "Супермоделі по-українськи" і знаю, що таке хейтери. Навчилася не звертати на них уваги. У мене є друг, у якого спеціальність – розмінування територій. Він військовий, зараз у Києві. Я виставляю контент із Парижа до Instagram та питаю у нього: “Андрію, як?” А він дуже радий, що в мене все добре: “Ти знаєш, адекватні люди, якщо їм неприємно це бачити, просто прогорнуть або відпишуться. А ті, кому це приємно – бачити щось не про війну – стежитимуть і далі". Тому я не збираюся вибачатися,

Катя Свинарчук, фото із соцмереж
Катя Свинарчук, фото із соцмереж

Катя зізналася, що не розуміє людей, які не вміють радіти за інших:

"У Instagram я не суперблогер, свої історії публікую двічі на добу, кілька днів можу взагалі нічого не виставляти . Хтось може подивитися це наше інтерв'ю і подумати: "Млинець, у неї все добре!" Дуже велика проблема людей: вони не вміють радіти за інших, тих, у кого все добре. днів у березні, які я залишалася у Чернівцях, мені жилося дуже важко, у мене був складний емоційний стан… І я приїхала до Парижа… – [плаче] – Я дуже щаслива, що в мене все добре… І дуже хочу, щоб інші теж могли радіти за того, у кого все добре. Не хочу, щоб мене судили за те, що все добре.

Нагадаємо, що дюймовочку Костромічової та Микитюка Владу Роговенку вигнала сестра у розпал війни.

Раніше ми повідомляли, що підопічна Плакідюк та Костромічової Ганна Сулима розповіла, як врятувалася з Ірпеня та Сум.