19 липня 2022 року українців вразила новина про смерть Руслани Писанки. Телеведуча та акторка померла в Німеччині від хвороби, яку приховувала, адже вважала, що зараз не той час, щоб це розголошувати.

За рік до смерті Писанка стала ведучою шоу на 1+1 "Твій день" і саме її колеги першими дізналися про смерть української легенди. Така нелегка доля випала на долю Людміли Барбір, Руслана Сєнічкіна та Тимура Мірошниченка, які вели "Сніданок з 1+1" і під час прямого ефіру дізналися сумні звістки, які мали розповісти всім українцям.

Руслан Сенічкін, Людмила Барбір та Тимур Мірошниченко. Фото: Знай.ua
Руслан Сенічкін, Людмила Барбір та Тимур Мірошниченко. Фото: Знай.ua

Найважче було Людмилі Барбір, яка дуже зблизилася з Русею. Дівчина не стримувала сльози і насилу підбирала слова, щоб висловити свій смуток. Незабаром вона присвятила пост у соціальній мережі Руслані Писанці, де розповіла про знайомство із геніальною жінкою.

"Нашої Русі Писанки сьогодні вночі не стало"... запинаючись, повідомила нам під час прямого ефіру випусковий редактор. А ми заціпенівши, ніяк не могли зрозуміти й усвідомити значення цієї фрази… Шок… Як…?! Так рано ...?! " , - згадує телеведуча.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Руслана Писанка, фото з Фейсбук
Руслана Писанка, фото з Фейсбук

Барбір переконана, що Писанка пішла з життя у розквіті сил, коли мала щасливу родину, улюблену роботу, зйомки в кіно. Саме з Русланою у Людмили була перша серйозна робота в кіно. Писанка тоді вже була легендою, а Барбір акторкою-початківцем, через що сильно переживала.

"Руся своєю добродушністю, відкритістю та готовністю допомогти після першої ж репетиції розвіяла всі мої хвилювання. З нею було легко, просто, цікаво та непередбачувано. Вона скрупульозно ставилася до розбору сцени, часто змінювала свій текст так, щоб він був у характері її персонажа. Вигадувала якісь колоритні фразочки, постійно імпровізувала, тому кожен наступний дубль не був схожим на попередній. Працювати з Русею в кадрі було величезним задоволенням і гарною наукою" , - ділиться секретами Барбір.

Людмила Барбір / фото: Instagram
Людмила Барбір / фото: Instagram

З того моменту дороги телеведучої та актриси дуже часто пересікалися і Руслана неодноразово допомагала Людмилі порадами, ділилася своїм досвідом. Саме Писанка підтримала Барбір, коли вона вперше потрапила на "Сніданок з 1+1" і в неї не все виходило і вболівала за дівчину, коли вона брала участь у "Танці з зірками".

"Її любили всі...Особливо за прекрасне почуття гумору. У гримерній одразу обліплювали її з усіх боків, коли вона починала розповідати якусь чергову історію. Руся віртуозно вміла перетворити звичайну звичайну розповідь на справжню міні-виставу" , - зі скорботою ділиться Барбір.

Нагадаємо, що Руслана Писанка нагадала про себе після смерті: "Не прощайтеся, чекайте на нову зустріч".

Раніше ми повідомляли, що Влад Яма згадав, як запалював із Русланою Писанкою і не лише на "Танці зі зірками".