Український репер YARMAK розповів про те, як пройшли його виїзні концерти з музикантами, та враження, від яких досі не може оговтатись.

На своїй сторінці в Instagram Олександр Ярмак поділився частиною фотографій та вражень від концертів.

Раніше ми писали, що Олександр разом зі співаками ОTorvald, Колею Сергою, Сашою Чемеровим, Світланою Тарабаровою, та Мойсеєм Бондаренком відправились на фронт співати на передовій.

Олександр Ярмак. Фото: скриншот Instagram
Олександр Ярмак. Фото: скриншот Instagram

Були два дуже емоційних тижні на передових позиціях Миколаївщини та Донбасу. Війна, пісні, обстріли, сльози, посмішки, живі легенди, неймовірні історії, мурахи по шкірі, братські обійми, єдність, гордість, честь! З початку війни я рвався в бій і навіть не міг подумати, що наші музичні приїзди будуть мати такий результат! Просто величезна кількість пацанів, які виросли на моїх піснях і зараз захищають нашу країну - я Вами пишаюсь, брати! написав співак.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Yarmak. Фото: скриншот Instagram
Yarmak. Фото: скриншот Instagram

Олександр повернувся під сильним враженням від усіх і кожного захисника України. Він усвідомив, те, що він співає дає свої плоди. Закладає українського духу в кожному українцю.

Yarmak. Фото: скриншот Instagram
Yarmak. Фото: скриншот Instagram

Пишаюсь, кожним захисником України, волонтером, рятувальником, парамедиком, лікарем, поліцейським, політиком, що не зрадив! І дуже пишаюсь хоробрими з якими їздимо по краю вогню! Ми обов’язково переможемо, таких людей неможливо здолати, таких навіть смерть поважає! написав Олександр.

Нагадаємо, ми писали, що Yarmak, Коля Серга та Світлана Тарабарова показали, як допомагають ЗСУ на позиціях.

Як повідомляв "Знай.ua" YARMAK знітився чекаючи переведення на схід та ледь знайшов "ліки"

Також "Знай.ua" інформував, YARMAK показав потужний аніме на свою пісню "Дике поле", вже зібрав чверть мільйона для ЗСУ.