Підтвердився інсайд польських ЗМІ, канал Polsat повідомив, що в новому сезоні шоу будуть збирати кошти для українців.

Джамала стала учасницею польського проєкту "Танці з зірками". Співачка також розмістила про це інформацію у Instagram, та пояснила чому вирішила взяти участь у шоу.

Джамала. Фото: скрін youtube
Джамала. Фото: скрін youtube

Сьогодні участь у tanieczgwiazdami для мене – це насамперед можливість нагадати про мій дім. Про мільйони людей, які страждають, і важливість їх підтримки. Світ не має втомитися від нас. Україна не має зникнути з ефірів, допоки ми не переможемо. написала Джамала.

Джамала. Фото: скриншот Instagram
Джамала. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вона також повідомила, що під час цього масштабного ТБ-проєкту разом із POLSAT Foundation будуть проводити збір коштів на підтримку українців, які постраждали через війну.

Джамала. Фото: скриншот Instagram
Джамала. Фото: скриншот Instagram

У коментарях подякували Джамалі за позицію:

"Неймовірна наша Джа. Привезла перемогу на Євробаченні та наближає перемогу за нашу незалежність і свободу", "Боже мій, це таки правда! всьо, я в першому ряді з квітами", "Україна Переможе !!! Ми Переможемо", "Дякую Вам!! Неймовірна, невтомна Джамала!!! Дякую за все що робите для нашої рідної України, для кожного українця!!!", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Джамалу обступили п'ять хлопців, але вона дуже рада цьому.

Як повідомляв "Знай.ua" Джамала в Іспанії несподівано отримала новий ковток надії на перемогу.

Також "Знай.ua" інформував, що Джамала зізналася у немічності - цю втрату неможливо пережити.