Війна, яку принесла на українські землі росія на чолі з путіним, змінила свідомість кожного українця. Хтось переходить українською мовою, хтось ретельніше фільтрує свій плей- та кіно-лист, а хтось пов'язав своє життя із захистом України.

Так чи інакше, війна вплинула на всі сфери життя українців та мистецтво – не виняток.

У боротьбі проти російського агресора об'єднався весь український народ. Кожен воює на тому фронті, на якому може виявитися найкориснішим. Наприклад, український актор Костянтин Войтенко активно зайнявся волонтерством. Він разом із професійним танцівником Антоном Нестерком об'єдналися для того, щоб допомагати українським воїнам.

Костянтин Войтенко, фото: пресслужба Нового каналу
Костянтин Войтенко, фото: пресслужба Нового каналу

Через війну Новий канал відклав показ нових сезонів "Будиночка на щастя", у якому Костя грає головну роль. Але і Войтенко, і Новий канал упевнені – в українського кінематографу все ще попереду.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Майбутнє є! Це точно. Тому що, спілкуючись з людьми, я розумію, що легкий контент теж потрібен. Вони скучили за нашими серіалами, фільмами та персонажами ", - розповів актор серіалу Нового каналу в YouTube-проєкті Міли Єремєєвої "Очима правди". -Просто в майбутньому не буде так, що ми не говоримо про війну. Війна всіх нас змінила, вона змінить і наші серіали. Що цікавіше, мені здається, тепер мачо-менів у серіалах гратимуть справжні мени. Зараз актори зі зброєю в руках отримують такий досвід, що їм і грати нічого не доведеться... А ті "мени" з росії, які грали головних героїв у наших серіалах, і які зараз сидять і мовчать, нічого не говорять, які виявилися зовсім не менами, а боягузами, вже не будуть зніматися. У нас справжні круті актори гратимуть круті ролі. Ось це кльово."

Костянтин Войтенко, фото: пресслужба Нового каналу
Костянтин Войтенко, фото: пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, що Костя Войтенко захотів гроші 10-річної Лєри Єжової, яка віддала Притулі 21 000 грн: "Зіграв у шашки...".

Раніше ми повідомляли, що фіналіст "Танці зі зірками" Войтенко "перетворився" на Майкла Джексона, запалюючи із Задніпровським.