Віктор Вацко – відомий у футбольних колах журналіст та телекоментатор, який був украй розчарований після матчу Україна-Уельс, адже нашій збірній не вдалося пробитися на Чемпіонат Світу-2022.

Він виклав повідомлення, в якому оголосив про відхід з телеканалу "Футбол".

Віктор Вацко, фото: Instagram
Віктор Вацко, фото: Instagram

"14 червня 2022 року. Студія "Головної команди". Моя остання робота у прямому ефірі на телеканалі Футбол" – пише Вацко під фото.

Причиною відходу Віктора Вацка каналом є те, що "Футбол" закривається. Сам телекоментатор працював на каналі з 10 серпня 2010 року, згодом став віце-президентом клубу "Карпати", а з 4 серпня 2013 року знову працював на "Футболі 1" та "Футболі 2".

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вони були першими в Україні, які спеціалізувалися для аудиторії вболівальників, присвячених виключно футболу. Ці канали транслювали українські, європейські, світові чемпіонати та кубки, матчі УЄФА та ФІФА.

Віктор Вацко, фото Instagram v.vatsko
Віктор Вацко, фото Instagram v.vatsko

"Загалом це було 10 років. Різні емоційно. Але точно незабутнім. І в мене в пам'яті назавжди викарбувалося тільки найпозитивніше, тільки найкраще", - зазначає Віктор Вацко.

Нагадаємо, Віктор Вацко згадав, як форвард "Динамо" скупив усі російські прапори: "Після цього матчу..."

Як повідомляв "Знай.ua", футбольний коментатор Вацко похвалився грибним урожаєм - у Ющенка стільки бджіл немає: "Вітя, кинь..."

Знай.ua писав, коментатор Віктор Вацко отримав на горіхи від фанатів футболу: "Не підлизуй Шахтарю"