Українські зірки шоу-бізнесу продовжують висміювати ім'я новонародженого сина зрадниці Регіни Тодоренко.

Уродженка Одеси дозволила собі назвати його Миром... спочатку не втрималася Даша Астаф'єва, а у п'ятницю й виконавиця Анастасія Приходько.

Анастасія Приходько, фото: Facebook
Анастасія Приходько, фото: Facebook

"А чого не Даздраперма? Яка різниця то! за те, що він там щось "грізний", "тема політики закрита в нашій родині", бл*, реально, мені смішно! Ну от не сміш, скажи просто - я люблю гроші більше, ніж честь!", - пише Приходько.

Даша Астаф'єва порадила Регіні назвати свого сина Путіним.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Анастасія Приходько, скріншот: Facebook
Анастасія Приходько, скріншот: Facebook

Одеситка Тодоренко з початку повномасштабної війни мовчить про жахливу ситуацію в Україні, розважає своїх передплатників та демонструє речі свого гардеробу. Також Регіна випустила нову пісню "Він за мною", в якій просто зазначає, що на Батьківщину ніколи не повернеться та хоче забути своїх батьків.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва придумала ім'я синові Регіни Тодоренко, зрадниці сподобається: "Так краще, ти чмоня"

Як повідомляв "Знай.uа", зрадниця Регіна Тодоренко змусила 3-річного сина дивитися на свої пологи: "Ведмедик заливався сміхом, йому подобалося"

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко назвала сина Влада Топалова на честь війни в Україні і показала, як народжувала: "Неси людям мир"