Зірка "Жіночого кварталу" та "Ліги Сміху" Катя Нікітіна згадала безтурботні дні до повномасштабної війни та як веселилася у компанії українських зірок. Фото гумористка опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна приділяє багато уваги своїй сторінці в соцмережах і регулярно радує шанувальників новим контентом. Актриса ділиться як знімками з особистого життя, так і показує, як проходять її робочі будні. Так, цього разу вона вирішила поринути у недалеке минуле.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Катя Нікітіна опублікувала серію фото із довоєнного життя, зокрема яскравий кадр на якому позує у компанії українських зірок, серед яких Вікторія Ткач та Наталія Могилевська. Груповий знімок зіркові дівчата зробили після зйомок у популярному шоу. Нікітіна зізналася, що дуже сумує за такими теплими зустрічами та моментами, адже зараз цього сильно не вистачає.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Щось із минулого життя... сумую...", - підписала фото зірка "Жіночого кварталу".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна вдало і самоіронічно висміяла свій суржик: "І ще скажіть, що ви не такі".

Також наш портал інформував, дружина Євгена Кошового з "Квартал 95" посміялася з пропагандиста Соловйова, який побачив зло в українській кухні: "Класичний сатанізм".

Крім того, наш портал інформував, Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" похвалилася перед дзеркалом у спальні з харизматичним блогером: "Більше таких не зустрінеш".