У день повномашстабного військового вторгнення рф на чолі з путіним актриса і головна героїня 1 сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина була в аеропорту.

Першим із тих, хто подзвонив їй, був її обранець з шоу Олександр Еллерт, з яким вона деякий час тому розсталась. Пара разом з її сином Платоном поїхала до Буковеля, де винаймала будинок з друзями.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Знай.ua
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Знай.ua

Ведучий шоу "Як ти?" Григорій Решетник не зміг не уточнити про те, в якому стані зараз перебувають стосунки Мішиної та Еллерта, адже дівчина сказала, що всі проблеми забулися і вона дуже рада, що Сашко в такий складний момент був поряд із нею та її сином.

Решетник запитав, чи на момент знаходження в Буковелі вони були разом, як пара.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Ми не говорили про це, ми просто були разом" , - відповідає акторка серіалу "Кріпосна".

Далі Григорій згадав, що вони поставили крапку, потім оновленими знову почали стосунки.

"Я завжди говорю правду. Якщо на момент, коли я давала інтерв'ю, я ставила крапку, то це була крапка... Потім через якийсь час розумієш, що спілкування налагоджується... Сашко завжди був десь поруч, але були критичні моменти, коли ми обидва розуміли, що треба бути окремо... Ми давали багато шансів" , - зізналася Мишина.

Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, instagram.com/misha.k.ua
Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, instagram.com/misha.k.ua

Ксенія переконана, що незважаючи на такі гойдалки, які можуть ускладнювати, якщо стосунки існують, то вони існують.

"Каша вариться в голові і ніяк не звариться... Я просто зараз можу сказати, що ми не разом. Я поїхала... Він іноді мені писав, але зараз я не знаю, де він. Можливо, ми когось знову почнемо спілкуватися. Я нічого не заперечую в житті" , - розставляє всі точки колишня Еллерта.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина зізналася, що разом із Олександром Еллертом жила у Буковелі: "Усі проблеми відійшли".

Раніше ми повідомляли, що холостячка Ксенія Мішина ледь не загинула 24 лютого - опинилася в аеропорту о 4-й ранку: "Я не вірила, що це війна".