Ксенія Мішина - українська акторка, яка здобула свою популярність завдяки серіалу "Кріпосна" та перемозі на шоу "Танці з зірками". Також дівчина була головною героїнею шоу "Холостячка".

Хоча в Ксенії є 10-річний син Платон, але вона виховує його сама. Актриса неодноразово розповідала, як батько хлопчика просто зник після його народження. Звичайно, він знав про вагітність, але пара постійно сварилася, чоловік все забороняв Мішиній. При черговій сварці вагітна Мишина бла змушена викликати швидку і вона вирішила рятувати себе та дитину. Останній дзвінок батька Платона був за кілька днів за пологів. У рамках проєкту "Як ти?" Григорій Решетник дізнався у Мішиної, чи з'явився батько Платона хоча б із початком війни.

Ксенія Мішина з сином, фото з Instagram
Ксенія Мішина з сином, фото з Instagram

"Так, він з'явився чарівним якимось чином... Я не очікувала. Платон поки що нічого не знає, але найближчим часом ми все це скажемо. Вони вже зустрілися, але ми поки що не сказали. Я сказала, що це мій знайомий. Поступове зближення. Він його ніколи не бачив ",- зізнається Мішина.

Акторка визнає, що це дуже для них обох складно. Вони вирішили взагалі не говорити про 10 років, бо колишньому Ксюші немає виправдання. Батько Платона попросив у неї вибачення і дівчина сьогодні в процесі того, щоб пробачити його.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Він в Україні, у нього є сім'я: дружина та двоє дітей. Я з ними поки не знайома... Платон, думаю, буде радий..." , - ділиться Ксенія.

Нагадаємо, що холостячка Ксенія Мішина ледь не загинула 24 лютого - опинилася в аеропорту о 4 ранку.

Раніше ми повідомляли, що Ксенія Мішина показала з чого починається справжнє кохання.