У фіналі 1 сезону шоу "Холостячка" з акторкою Ксенією Мішиною було два українці - бізнесмен Олексій Тригубенко та ведучий та автор жартів для "Квартал 95" Олександр Еллерт.

Шанувальники шоу здебільшого були на боці інтилегентного та м'якого Тригубенка, але холостячка обрала веселого та зухвалого Еллерта.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина, фото з Instagram
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина, фото з Instagram

А що ж улюбленець українок Олексій? Він заглибився у роботу та бізнес і жодного разу не був помічений з будь-якими дівчатами. Але в рамках проєкту "Як ти?" із Григорієм Решетником Тригубенко зізнався, що в нього зав'язалися стосунки з дівчиною Аліною, але війна розлучила їх і обраниця Льоші виїхала з України. Тепер чоловік з нетерпінням чекає на закінчення війни, щоб продовжити будувати стосунки з красунею.

Олексій Тригубенко та його дівчина Аліна, фото: пресслужба СТБ
Олексій Тригубенко та його дівчина Аліна, фото: пресслужба СТБ

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

А ось Ксенія Мішина теж стала героїнею одного з випусків шоу "Як ти?", де розповіла з ким із хлопців із шоу "Холостячка" вона підтримує стосунки.

Дівчина тісно спілкується із агресивним Артемом Шепелем, який на проєкті кидався стільцями. Наразі Мішина займається з ним спортом онлайн.

Також Ксенія підтримує спілкування з Іллею Рибальченком, який зараз у ЗСУ. Хлопець писав їй, як вона.

"З Андрієм Рибаком ні. Я спілкуюся з його нареченою Аліною... Я дуже її поважаю, вона мені дуже подобається. Я знаю, що у них буде весілля, але я не запрошена... Тригубенко мені не дзвонив. Вже давно наші дороги розійшлися. З твоєї передачі чула, що в нього є дівчина і я за нього рада " , - поділилася Мишина.

Нагадаємо, що Олексій Тригубенко відхрестився від стосунків із Златою Огнєвіч, надто багато було на "Холостячці": "Я краще Еллерту".

Раніше ми повідомляли, що Олексій Тригубенко розповів, як йому зателефонувала колишня 24 лютого: "У мене був страх".