Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом. За його акаунтом у Instagram стежить близько 150 тисяч людей.

Павло Зібров, гуляючи вулицями Нью-Йорка, натикався на велику кількість української символіки та американців, які щиро переживають біль його країни та її народу. Більше того, він побачив групу протестуючих земляків, які вийшли в центр міста, щоб розповісти всьому світу про тероризм росії, і вирішив приєднатися до них.

Скріншот із Instagram, Павло Зібров
Скріншот із Instagram, Павло Зібров

"Все починалось з однієї дівчини, а далі люди підходили та підходили. Заспівали гімн, багато скандували та закликали світ визнати росію - країною терористом", - поділився Зібров.

Артист закликав інших українців, які перебувають за кордоном, влаштовувати подібні мітинги, а тим більше протести під російськими посольствами в Європі. На його думку, це допоможе привернути увагу всього людства до війни в Україні та навислої загрози для всього світу від росії.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Беріть всю нашу символіку та підтримайте увагу світу до України, до війни! Скандуйте, співайте, але не дайте світу звикнутися з війною!!!" - заявив Павло.

Раніше ми писали про те, що палкі шанувальниці Павла Зіброва віддали 2 тисячі доларів за його селфі, щоб допомогти Україні: "Душою переживають наші спільні біди"

Як повідомляв Знай.ua, Павло Зібров розповів, чому в Україні почалася війна: "Винна не тільки влада..."

Також портал Знай.ua писав, що вічно молодий Павло Зібров засвітився в компанії відразу восьми красунь: "Обіймаю та люблю"