Відомий український хореограф, суддя популярного шоу "Танці з зірками", ведучий програми "Твій день" на 1+1 та зразковий сім'янин Влад Яма часто радує шанувальників яскравими публікаціями у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч людей.

Влад Яма в інтерв'ю Славі Дьоміну розповів, де зараз перебуває з сім'єю, як йому вдалося виїхати з України під час воєнного стану та чим він займається за кордоном, щоб наблизити перемогу над окупантами.

Демін та Влад Яма, скріншот з відео
Демін та Влад Яма, скріншот з відео

Артист повідомив, що встиг покинути країну ще на початку бойових дій, коли влада не ввела воєнного стану і не заборонила чоловікам виїжджати, тож проблем із цим не виникло. Зараз він тимчасово живе з дружиною Лілією та сином Леоном у США, де саме – не уточнив.

Влад влаштовує різні благодійні майстер-класи з танців та планує розширити цю справу на декілька штатів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я виїхав відразу і дуже швидко", - зазначив Влад Яма.

Шанувальники не надто позитивно сприйняли слова танцюриста і заявили, що він нібито втік, як останній боягуз, коли настав переломний момент для країни.

Коментарі - instagram.com/slavademin_official/
Коментарі - instagram.com/slavademin_official/

Коментарі - instagram.com/slavademin_official/
Коментарі - instagram.com/slavademin_official/

Раніше ми писали про те, що Влад Яма згадав, як запалював із Русланою Писанкою і не лише на "Танці зі зірками": "Ми могли бути парою"

Як повідомляв Знай.ua, легенда шоу "Танці зі зірками" Влад Яма зізнався, що через війну почав часто зриватися: "Складно стримати агресію"

Також портал Знай.ua писав, що Влад Яма похвалився ідилією у сім'ї: "Гарні та щирі"