Відомий актор, зірка "Одного разу під Полтавою" та "Квартал 95" Юрій Ткач показав, як повеселився разом із українцями під популярну пісню Вєрки Сердючки. Відео він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Ткач намагається завжди бути на зв'язку із шанувальниками, зокрема використовуючи соцмережі. Він регулярно радує новими фото, показуючи як моменти особистого життя, так і кадри з роботи.

Юрій Ткач, instagram.com/viktoriya_tka4
Юрій Ткач, instagram.com/viktoriya_tka4

На цей раз Юрій Ткач показав, як знаходить час від душі повеселиться навіть під час роботи. Артист брав участь у благодійному концерті та спочатку провів аукціон, заробивши гроші на добрі справи, а потім відірвався під Вєрку Сердючку. Для цього гуморист спустився під сцену ближче до відвідувачів заходу та показав, яка атмосфера панує на виступі улюбленого артиста.

Юрій Ткач. Фото: скрін instagram stories
Юрій Ткач. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"А ця пісня стала саундтреком до фільму "Велика прогулянка", який мав вийти 24 лютого", - підписав ролик Ткач.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" згадала, як "відривалася" разом із Вікторією Ткач та Наталією Могилевською: "З минулого життя..."

Також наш портал інформував, красуня з "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, які подарунки для неї замовляють із Франції: "Бог благословив мене".

Крім того, ми писали, Кошовий з "Кварталу 95" сплутав Тіну Кароль із росіянином Сергієм Лазарєвим: "Значить не Ані Лорак".