Святослав Вакарчук, Оля Полякова та Олександра Заріцька, ризикуючи власним життям, роблять все, щоб наблизити перемогу та підняти бойовий дух воїнів ЗСУ. Про це пише goloskrainy_official у соцмережі instagram.

З початком повномасштабного російського вторгнення життя українців перевернулося, не стали винятком і зірки. Багато хто, пліч-о-пліч з народом роблять все, щоб перемога настала якнайшвидше.

Оля Полякова. Фото: скриншот Instagram
Оля Полякова. Фото: скриншот Instagram

Так, наприклад, Святослав Вакарчук, Оля Полякова та Олександра Заріцька відпустили зіркове минуле і ризикуючи власними життями виступають для воїнів ЗСУ. Дехто зважується на поїздки навіть у найгарячіші точки, де кожна хвилина перебуваючи – серйозний ризик.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Із початком повномасштабної війни кожен став захисником України на своєму фронті. Тренери "Голосу країни-12" теж долучаються до спільної боротьби з ворогом та роблять все, щоб наблизити нашу перемогу. Багато хто, навіть ризикуючи власним життям, відвідують гарячі точки і влаштовують благодійні концерти для військових", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Андрій Бєдняков з "Орла та Решки" звернувся до тих, кого обходять своєю увагою українці: "Коли бачу, як ви рятуєте...".

Також наш портал інформував, що Євген Хмара, відомий піаніст, який виступав з Іриною Федишин, поділився радісною новиною: "На одного Хмару стало більше".

Крім того, наш портал писав, співачка ROXOLANA представила першу пісню після трагічної загибелі учасника гурту: "Життя знову розділилося на до та після".