Радіоведуча, популярна співачка та кума Дзідзьо Оля Цибульська постійно спілкується з шанувальниками соціальній мережі instagram. Вона розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації та ділиться новинами з особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч підписників

Оля Цибульська, фото з Instagram
Оля Цибульська, фото з Instagram

Так одного разу Оля Цибульська розповіла про теплі стосунки із Народним артистом Павлом Зібровим. А також співачка згадала, що якось навіть цілувалася з ним і їй сподобалося.

Цього разу своє відео в сторіс Оля вирішила присвятити частині свого особистого життя. Вона розповіла підписникам, що вирішила зробити татуювання. А майстром виявився її син Нестор.

Як видно, Оля лежить вдома на ліжку, а Нестор їй на нозі їй зробив наліпку з так званим татуювання. Видно, що хлопчик старається, ще й ватними дисками притиснув. Зірка спитала у сина:

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Майстер-татуювальник, що ви мені робите?"

Оля Цибульська, скриншот: Instagram Stories
Оля Цибульська, скриншот: Instagram Stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк поділився дієвим способом, як подолати депресію під час війни: "Беріть на озброєння ".

Також наш портал інформував, Марина Боржемська розповіла, як дочка від колишнього Узєлкова познайомила її з потенційним обранцем: "Хочу придивитися".

Крім того, ми писали, Tayanna розповіла, чому розійшлася зі своїм хлопцем та про екзотичне місце, де можна недорого ховатися від війни: "Це дешевше, ніж у Польщі".