Відома українська телеведуча, блогерка та перший beauty-Ревізор Олена Філонова дуже активна у соцмережах та розміщує багато контенту для шанувальників, кількість яких вже перевищує 1 мільйон. Окрім своєї творчої діяльності, дівчина ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку війни в Україні.

Зараз Олена Філонова перебуває в Європі, їздить різними країнами в турі. У Франції, в місті Нант, з нею стався курйозний випадок. Дівчина вирішила показати архітектурну пам'ятку у вигляді величезного слона і ніяк не очікувала, що він облиє її водою зі свого хобота.

Спочатку блогерка радісно посміхалася, а після того, як залізяка випустила на неї струмінь води, на обличчі з'явився неймовірний шок.

"Обробив мене 😂🤣" - написала Філонова.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Шанувальники дівчини розділилися на два табори. Одні посміялися разом з нею, інші ж заявили, що під час війни не варто так веселитися і тим більше говорити російською ворожою мовою.

Коментарі - instagram.com/efilonova/
Коментарі - instagram.com/efilonova/

Коментарі - instagram.com/efilonova/
Коментарі - instagram.com/efilonova/

Раніше ми писали про те, що Олена Філонова защебетала українською закордоном і стала "козлом відпущення": "Свої ж гноблять"

Як повідомляв Знай.ua, Олена Філонова налякала виглядом своєї п'ятої точки, усипаної червоними плямами: "Мене трусить"

Також портал Знай.ua писав, що Олена Філонова зовсім "зневірилася" - хоче знайти своє кохання за допомогою ворожінь: "Може цього разу вийде"