Український співак Вадим Олійник у минулому був учасником дуету "ДіО.фільми" з Вовою Дантесом. У такому складі артисти навіть здобули перемогу на "Фабриці Зірок - 2". Зараз він займається сольною кар'єрою, активно розвиває аккаунт у соцмережі Instagram та має близько 70 тисяч підписників.

Вадим Олійник розмістив гаряче фото, зроблене у тренажерному залі. У кадрі співак позує з голим торсом та в коротеньких шортах, мабуть, лише після тренування. У підписі до знімку він зазначив, що зовсім не милується собою, а показує результат тяжкої праці.

Скріншот із Instagram, Вадим Олійник
Скріншот із Instagram, Вадим Олійник

А ще артист розповів, що в Ужгороді на стадіоні "Мінай" відбудеться благодійний футбольний матч за його участю та багатьох інших знаменитостей, серед яких є Степан Казанін із "Кварталу 95", співак Артем Пивоваров тощо. До них також приєднаються професійні футболісти.

А всі зібрані кошти пожертвують на потреби ЗСУ.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шунувальники підтримали артиста у цій добрій справі та подякували за гарний приклад, який він подає.

Коментарі - instagram.com/oleynikvadim/
Коментарі - instagram.com/oleynikvadim/

Коментарі - instagram.com/oleynikvadim/
Коментарі - instagram.com/oleynikvadim/

Раніше ми писали про те, що Вадим Олійник оплакав друга, який загинув під час обстрілу окупантів у Вінниці: "Нам тебе не вистачатиме"

Як повідомляв Знай.ua, Артем Пивоваров розповів Суханову про маму, його життя кардинально змінилося

Також портал Знай.ua писав, що дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" жорстко "розправилася" з росіянами: "Нечисть продовжує грати нашим життям"