Популярна українська співачка Оля Полякова активно спілкується з шанувальниками у соціальних мережах instagram та youtube. На її акаунти підписані мільйони шанувальників, яким вона розповідає подробиці особистого та творчого життя

Оля Полякова. Фото: скриншот Instagram
Оля Полякова. Фото: скриншот Instagram

Українська співачка Оля Полякова дала інтерв'ю журналістці "Вікна-новини" Вікторії Покатіловій. Розмова опублікована в соціальній мережі youtube.

Ведуча запитала в Олі про повернення після благодійних концертів в Україну.

Співачка розповіла, що дуже сумувала за рідними домом. Вона всі зароблені на концертах кошти вкладала в його будівництво, а коли прийшов час насолодитися життям в затишному будинку - прийшла війна й вона була змушена тікати за кордон.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Не було ні одного дня, ні однієї години, щоб у не думала, що хочу до дому. І вже така туга буда за домом, і мені здавалося, що коли я перетну кордон, що я почну ридати прямо на кордоні, мене це розчулить все. Але все сталося зовсім не так."

Полякова зізналася, що плакала вперше, коли прийшла на город і почала їсти малину зі свого куща. В зараз вона каже, в неї стільки ягід, і коли вона змогла побачити всю ту красу - в неї прорвалася туга.

Також Оля зауважила, що ніколи не думала, що в неї дома дуже гарні матраци. За кордоном їй прийшлося спати на незручному ліжку та зрозуміла, який рай дома.

Раніше ми писали, що Оля Полякова позбудеться образу поп-діви, візьметься за рок і заспіває з Пивоваровим слідом за Дорофєєвою: "Я дівчинка вже доросла"

До слова, Оля Полякова заявила, що росіяни ніколи не визнають своєї провини, про прощення можна забути: "Позбутися як від їб*нутого сусіда"

Раніше ми писали, що Маша Єфросиніна все ж таки перейшла на українську мову без Олі Полякової і відчитала українців: "Пересруться до перемоги"