Головний кремлівський дурень, російський артист Філіп Кіркоров збирається до окупованого Криму, щоб заспівати для солдатів.

Про це артист сказав сам, записавши відеозвернення до своїх глядачів у соцмережах. Він кличе поранених окупантів на свої концерти у Криму, які відбудуться у двох містах – Ялті та Феодосії.

"Вчора на концерті сталася магія. Ми разом стали єдиним цілим. Нам зараз як ніколи важливо згуртуватися. Я прямую до Криму", - сказав Кіркоров.

Філіп Кіркоров. Фото: Youtube
Філіп Кіркоров. Фото: Youtube

Виступити він хоче для тих, хто зараз відновлюється у санаторіях та шпиталях після битви з українськими військовими.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Я так хочу побачити всіх кримчан, але особливо чекатиму на наших героїв. Я запрошую на свій концерт поранених, наших військових, які відновлюють здоров'я у кримських шпиталях та санаторіях", - додав співак.

Варто зазначити, що Філіп Кіркоров, як і його подружка, українка Ані Лорак, уникає питань про війну. Але він неодноразово говорив своїми діями, що відданий своєму диктатору путіну, а поїздка до Криму - черговий доказ цього.

Ані Лорак і Кіркоров, фото з Instagram
Ані Лорак і Кіркоров, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що українка "застукала" в Туреччині Баскова, який танцює з жінками в той час, поки росія бомбить Україну: "Я не веселюся, а відпочиваю"

Як повідомляв Знай.ua, зрадниця Ані Лорак розважилася з дружиною "путінського рота" Пєскова на вечірці у Філіпа Кіркорова.

Також портал Знай.ua писав, що Філіп Кіркоров заспівав українською мовою, ніжно дивлячись на Наталю Могилевську: "Шо, не всі вдома?"