Українська акторка та телеведуча Ольга Сумська від початку повномасштабної війни зайняла дуже активну проукраїнську позицію.

Чого не скажеш про співачку Таїсію Повалій, яка не як, наприклад, Ані Лорак, промовчала, а підтримала злочини путіна та всієї росії проти своїх земляків.

Таїсія Повалій. Фото: скрин відео
Таїсія Повалій. Фото: скрин відео

Повалій дозволила собі співати українських пісень на концерті до Дня Перемоги перед поплічниками путіна, а потім поїхала до Білорусі, де на Слов'янському базарі знову виступила з україномовною піснею. Але цього разу зрадниця Повалій заявила, що Білорусь – її батьківщина, чим порадувала диктатора Лукашенка, котрий усе це слухав.

Олександр Лукашенко під час виступу Таїсії Повалій, скріншот із відео
Олександр Лукашенко під час виступу Таїсії Повалій, скріншот із відео

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Українська Роксолана Сумська дала свою моральну оцінку такій поведінці Повалій. Це сталося в ефірі FreeDom, там акторка відреагувала на виступ Повалій 9 травня у Москві, де заспівала пісню "Рідна мати моя".

"Дуже боляче. Не віриться, що все це відбувається з Таїсією. Ймовірно, вона спалила мости. Є якась межа можливої, і вона перейшла цю межу" , - висловилася Сумська.

Також вона відповіла на запитання журналістів, чи є ще якісь українські артисти, які її розчарували.

Ольга Сумська. Фото: скрін youtube
Ольга Сумська. Фото: скрін youtube

"Розумієте, я навіть не хочу їх чути. Я не спілкуюся з ними. Вже пізно щось говорити. Це таке болюче питання, яке постійно накопичується. Проте треба було говорити раніше. Найвідоміші люди, перший ешелон, від яких частково залежить громадська думка ніяк не висловлювалися, хоча могли зробити це на початку. І ті сторінки, які закриті для нас, про це свідчать" . – додала Сумська.

Також вона зазначила, що антивоєнні заклики на кшталт "Немає війні!" - це ні про що. У цьому немає конкретики.

Нагадаємо, що Таїсія Повалій простелилася перед Лукашенком під українську пісню, доки у Вінниці гинули діти.

Раніше ми повідомляли, що Ольга Сумська показала запального 59-річного чоловіка Борисюка у розквіті сил: так і не скажеш, що дідусь.