Дружина відомого музичного продюсера Юрія Нікітіна з початку військових дій намагається всіляко підтримувати український народ, ділячись цінними порадами та сповіщаючи про важливі події. Ольга Горбачова має чималу аудиторію в соцмережі Instagram, на її акаунт підписано понад 220 тисяч осіб.

Як відомо, 24 липня за церковним календарем вшановується пам'ять святої княгині Ольги та володарки цього прекрасного імені цього дня святкують День ангела. Але, як зізналася Горбачова, її завжди до глибини душі обурювало, що у молитвах згадується Ольга як "княгиня землі руської".

Скріншот із Instagram, Ольга Горбачова
Скріншот із Instagram, Ольга Горбачова

"Але я не припускала в мирні часи, що все це переписане навмисно. І тепер я здогадуюсь в якому році…Скоріш за все, в 2014", - додала артистка.

Дружина Нікітіна впевнена, що росіяни навмисно переписують історію святих, змінюючи їхні імена. За її словами, це якась змова, оскільки у російського народу немає свого духовного коріння і вони вирішили присвоїти історію православ'я Київської Русі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Більше того, вона чула, що у 2014 році українські священики приховували мощі святих, які московити хотіли вивезти з Лаври.

"Нас не здивують масштаби цих злочинів, навіть якщо ми дізнаємось, що це не тільки чутки. Дивує тільки тупість зла, яке не подумало про те, що вирване коріння - посохле і немає в тому жодної сили", - заявила співачка.

Раніше ми писали про те, що дружина Юрія Нікітіна впевнена, що всім українцям потрібна допомога "мозкоправів": "Хворі та травмовані"

Як повідомляв Знай.ua, Горбачова заявила, що напівголий Узєлков може допомогти українцям, але забула, як він образив свою колишню Боржемську: "Аб'юзер"

Також портал Знай.ua писав, що дружина продюсера Нікітіна Ольга Горбачова вирішила допомогти людям плакати: "Розділити горе"