Після перемоги у війні для українців точно все зміниться. Це стосується навіть сфери гумору, кіно та музики. Артистам доведеться ретельніше продумувати свій репертуар, а гумористам обережно жартувати.

Ведучий Нового каналу та громадський діяч Олександр Педан зізнається, що одне із його найбільших бажань, щоб український контент був для всіх на першому місці. Тепер так і сталося.

"Росія завжди забирала наші кадри. Все це знають, це не гучні слова. Тому що там було більше грошей чи слави. Я не знаю, хто за чим гнався, - каже Олександр Педан в інтерв'ю ICTV. - Нарешті українське стало модним! Це стосується музики, гумору, поезії, кіно і телебачення… Ще один із тих стереотипів та наративів, які нам нав'язував радянський союз, а потім росія, це те, що все українське – це сільське і так далі… Ні, наше має бути модним! Ви подивіться, адже наші артисти були в їхніх ТОПах.

Олександр Педан, фото: пресслужба Нового каналу
Олександр Педан, фото: пресслужба Нового каналу

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олександр Педан – провідний гумористичний проект Improv Live Show (Новий канал), тому дуже пишається тим, як круто розвивається гумор у нашій країні. Навіть у воєнний час українські коміки не зупиняються та пишуть жарти на актуальні теми. А ще збирають на своїх концертах та стендапах донати на потреби ЗСУ.

"Україна – гумористична нація , – каже Педан. – Саме в гуморі ми розбиваємо росію вщент. Ви тільки подивіться на наші меми! При всьому жаху, що коїться навколо, ми можемо жартувати. Це свідчить, по-перше, про інтелект. Люди, які жартують та вміють сприймати жарти – це розумні люди. По-друге, це можливість вийти з депресії, абстрагуватися. Певна терапія. Скажу більше, хлопці на передку теж потребують цих жартів. Єдине – жартувати так, щоб зараз нікого не образити."

Олександр Педан з донькою, фото з Instagram
Олександр Педан з донькою, фото з Instagram

Нагадаємо, що друг Сергія Притули Олександр Педан попався на брехні, тепер у прокурорів на детекторі.

Раніше ми повідомляли, що Олександр Педан із донькою Лєрою опинився в епіцентрі у Вінниці.