Популярна українська блогерка та володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрещук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні та відверті публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 85 тисяч людей.

Анастасія Покрещук записала новий вражаючий відеоролик для TikTok, скориставшись чудесами фотошопу. Картина виглядає так, ніби до неї у ванну кімнату входять три темношкірі і дуже гарячі чоловіки. При цьому, блогерка спочатку сильно дивується їх появі, а потім буквально спливає слиною, і її голову відвідують явно непристойні думки.

Кадри виглядали як із фільму для дорослих, але Покрещук не турбували такі нюанси.

Скріншот із Instagram, Настя Покрещук
Скріншот із Instagram, Настя Покрещук

Дівчина попросила шанувальників вибрати, який із чоловіків їм сподобався найбільше. Реакція не забарилася, під відео зібралося багато позитивних коментарів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дехто навіть попросив відправити цих красенів поштою. Загалом, Покрещук вдалося справити на свою аудиторію бажаний ефект та розбурхати їх фантазії.

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/
Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/
Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Раніше ми писали про те, щоб блокерка Настя Покрещук широко розсунула ноги з перекошеним обличчям: хлопець тут ні до чого, у всьому винне волосся

Як повідомляв Знай.ua, Настя Покрещук "здула" величезні вилиці та губи - українці не впізнали блогерку: "Навіщо так себе спотворювати?"

Також портал Знай.ua писав, що тіло Насті Покрещук набрякло і покрилося моторошними синцями після пластики, але її це не злякало: "Ще більше буде дірка між ніг"