Актриса "Жіночого кварталу", Олена Кравець із "Квартал 95" не часто ділиться з шанувальниками якими-небудь фотографіями та відео у соціальній мережі Instagram.

Її 19-річна дочка, Марія, виставила у Instagram Stories фотографію, яку мало хто взагалі бачив. Знімок чорно-білий, на ньому зображено дві дороги, багато автомобілів та ще більше людей, які стоять вздовж траси.

Маша Кравець. Фото: скриншот Instagram
Маша Кравець. Фото: скриншот Instagram

Як виявилося, навіть небагато вчителів розповідали про цю подію. Воно сталося 23 серпня 1989 року. Тоді близько двох мільйонів людей з Латвії, Литви та Естонії сформували людський ланцюг, який об'єднав ці три країни. Таким чином вони продемонстрували бажання звільнитися від комунізму та Радянського Союзу, який скинув ці держави в "яму" голоду, бідності та хаосу.

Маша Кравець, скріншот: Instagram Stories
Маша Кравець, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Людський ланцюг протягнувся на 600 кілометрів. Неймовірний антикомуністичний рух був стертий і забутий з нашої історії", - йдеться в публікації.

Маша Кравець ніяк не прокоментувала цей знімок. Мабуть, описаного було достатньо і без її слів.

Нагадаємо, Олена Кравець з "Квартал 95" зворушилася через пенсіонера , який "усиновив" дітей Донбасу: "Ніхто нас не чіпатиме"

Як повідомляв "Знай.uа", 19-річна донька Олени Кравець із "Квартал 95" Маша приклалася до келиха поки не бачить мама: "Ммм..."

Знай.ua писав, 19-річна дочка Олени Кравець з "Квартал 95" Маша показала дорогу додому: "Хочу сала"