Українська співачка Оля Полякова, повернувшись в Україну після турне за кордоном, продовжує невтомно працювати, співати, та дарувати українцям багато позитивних емоцій.

У своєму Instagram, де за співачкою стежить 2,7 млн шанувальників, виконавиця розмістила кадри з концерту в метро, а саме пісню "Щасливі люди". Перед тим, як виконати її Оля зізналася, що найщасливішою вона, та й всі українці зможуть бути тільки на своїй землі.

Оля Полякова. Фото: скриншот Instagram
Оля Полякова. Фото: скриншот Instagram

Тільки на нашій землі ми можемо по-справжньому бути щасливими. Тому наступну пісню я хочу присвятити нам, українцям. Бо ми з вами абсолютно точно "Щасливі люди" Оля Полякова.

Також вона додала, що пісню "Щасливі люди" виконала на концерті у київському метро, кошти від концерту будуть направлені на допомогу ЗСУ.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Оля Полякова. Фото: скриншот Instagram
Оля Полякова. Фото: скриншот Instagram

У коментарях Олю підтримали, подякували за те, що вона заспівала українською та закидали компліментами:

"Людям потрібні позитивні емоції, а пісня то гарний і швидкий шлях їх отримати!", "Ооо українська мова", "Оля Браво. Дякую за підтримку нашого українського народу", "Дякую, що ви в нас є", "Оля вам так пасує співати українською мовою, вона така мелодійна наша мова !Пісня чудова", "Яка ж ви гарна та талановита!!!", "Оля, яка умніка!!! Люди так втомились від горя, всим хочеться, хоч якогось позитиву ! Тобі це вдається, бо йде від самого серця", - написали в коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Оля Полякова пізнала справжню гнилу сутність росіян, поспілкувавшись з ними особисто в чат-рулетці.

Як повідомляв "Знай.ua" Оля Полякова ридала на городі та зізналася, які в неї матраци.

Також "Знай.ua" інформував, Оля Полякова на станції метро в Києві розповіла, що робить українців непереможними.