Народний артист України, ректор Київського університету культури та мистецтв Михайло Поплавський – популярна особистість серед студентів зі свого ВНЗ.

І це не дивно, після серії досить скандальних роликів, у яких були присутні голі молоді дівчата. Нещодавно ми розповідали, як Поплавський, згадавши фразу експрезидента США Джорджа Буша, "обізвав" главу держави двієчником. А зараз у TikTok з'явився ролик за участю Михайла та кількох молодих людей.

Михайло Поплавський, фото: Знай.ua
Михайло Поплавський, фото: Знай.ua

"Коли відлистав 100к, щоб привітатися з Поплавським", - пише один із студентів під відео.

І хлопець спочатку не показав усю фразу лише до моменту зі ста тисячами. І через це виникає нерозуміння – невже в цьому університеті є корупція. Насправді все набагато простіше. 100 тисяч – це оплата за навчання протягом чотирьох років.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Михайло Поплавський, фото: Знай.ua
Михайло Поплавський, фото: Знай.ua

"Я бачилася з ним у його ресторані", "А він до нас у село ще безкоштовно приїжджав", "А я бухом його зупиняв і балакав", "А 100 тисяч це тільки за диплом або за весь час навчання?", "А ти пішов до армії за тиждень до вручення дипломів", "Привіталася ще на першому курсі, чи можна відраховуватися?", - пишуть користувачі у коментарях.

@saint_rose102

якось так🤣

♬ ТАКОГО СТУДЕНТА НЕ БУЛО - Tik Toker

Нагадаємо, Михайло Поплавський у синьому піджаку виклав "триколор" з речей і навчив розуму своїх студенток: "Стрес - це позитив"

Як повідомляв "Знай.uа", Михайло Поплавський "назвав" президента двієчником, поки інші орають: "Майбутнє залежить від нас самих"

Знай.ua писав, відомі українці, які служили в армії до війни - від Кузьми Скрябіна і Поплавського до Кличка, Порошенка та Ющенка