Відома українська спортсменка та олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва, яка тривалий час проживає в США, не часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями у соціальній мережі Instagram.

Хоча через війну на Батьківщині, вона активізувалася для допомоги постраждалим у рамках російського вторгнення, як і зараз - згадуючи минулі роки, те, що було майже тридцять років тому.

Лілія Подкопаєва, фото з instagram
Лілія Подкопаєва, фото з instagram

"Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці", - пишет Лилия Подкопаева в публикации.

Це сталося 25 липня 1996 року. На момент публікації – рівно 26 років тому. Тоді, як ви пам'ятаєте, проходили XXVI Олімпійські ігри в Атланті, США. Там Подкопаєвій вдалося завоювати дві золоті медалі у вільних вправах та абсолютній першості.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Більше того, є один елемент, який досі ніхто не може повторити – ні жінки, ні чоловіки. І саме на п'єдесталі і була запечена Лілія у цьому ролику. Коли український прапор був найвищим і грав наш дивовижний гімн.

Лілія Подкопаєва, фото: Instagram
Лілія Подкопаєва, фото: Instagram

"Я добре пам'ятаю цей момент! Ми всі плакали з радості! Ти була маленькою та молодою дівчиною, яка принесла велику честь та славу Україні", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Лілія Подкопаєва висловилася про зраду своєї найкращої подруги Ані Лорак: "Я все чекала"

Як повідомляв "Знай.uа", олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва розповіла, що потрібно знати українцям, які тікають від війни в США: "Готові надавати допомогу"

Знай.uа писав, кума Ані Лорак Подкопаєва "підстрелилася" для ЗСУ, щоб попросити винищувачі та танки: по-іншому ніяк