Відомий український шоумен та репер Олексій Потапенко, який більше відомий як Потап, та зірка "Дизель шоу" Дмитро Танкович здивували шанувальників надзвичайними вміннями. Цим чоловік Насті Каменських поділився на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Потап, як і його зіркова дружина, з перших днів війни всебічно підтримує українців, зокрема, допомагає армії. Артист неодноразово виступав на благодійних концертах і цього разу об'єднався заради доброї справи із Дмитром Танковичем.

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

Потап розповів, що разом із зіркою "Дизель шоу" йому вдалося неймовірне - перетворити вино на автомобіль. Справа в тому, що у рамках благодійного концерту в Ізраїлі зірки розіграли пляшку вина, яке пережило геноцид в Ірпені. За напій вдалося виручити кругленьку суму, яка й пішла на придбання машини для воїнів ЗСУ.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Хто може воду у вино, а ми можемо Вино перетворити на військовий автомобіль! І все це на святій землі!! Дякую всім причетним! Далі буде!! Слава Україні!", - поділився Потап.

Вміннями артистів захопилися і шанувальники.

"Молодці, робите круті речі", "Слава Україні", "Вино перетворили на автомобіль. Чудеса", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських виправдалася після втечі з України: "Кожен наступний виступ присвячую українцям".

Також наш портал інформував, що Наталя Могилевська зізналася, що з нею трапляється, коли думає про Росію: "Справді, не вистачає".

Крім того, ми писали Alyona Alyona показала, який неймовірний подарунок їй зробили земляки в Нідерландах: "Це було супер приємно".