Відома російська балерина Анастасія Волочкова не вгадала з довгим вбранням і отримала порцію критики та глузувань з боку шанувальників. Скандальний образ зірка продемонструвала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анастасія Волочкова досить яскрава особистість, яка не соромиться демонструвати свої принади в найепатажніших і запаморочливих образах. Шанувальники активно стежать за життям балерини та нерідко критикують за зайву відвертість.

Анастасія Волочкова. Фото: скрін youtube
Анастасія Волочкова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Волочкова постала перед фанатами у мініатюрних шортах та у босоніжках на високій платформі. Так, балерина максимально наголосила на своїх ногах, але образ сподобався далеко не всім. В першу чергу були розкритиковані коротенькі шорти, а також взуття.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"От ніжки, як у кози ріжки. Сухі, худі палиці. Та ще взуття таке треба десь знайти і напнути на ці сірники. Їх ховати треба, а не виставляти на показ", "У неї, мабуть, комплекс Наполеона. таке взуття, щоб бути вищим. А що ще може бути? Для зручності - ні!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Волочкова скинула одяг і влаштувала сумнівний "трійничок" з Джигурдою та Івлєєвою: "Вічно в трусах і все життя через ж*пу".

Також наш портал писав, Таїсія Повалій після втечі до Росії з радісно помчала розважати президента Білорусі Лукашенка.

Крім того, ми писали, Максим Галкін взявся за виховання сина Гаррі та влаштував активний відпочинок на природі.