Популярна українська акторка театру та кіно Наталія Денисенко, яка відома завдяки ролі у "Кріпосній", "Село на мільйон" та інших картинах, любить балувати свою віддану аудиторію свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 300 тисяч людей.

Як відомо, Денисенко зовсім недавно вирушила до курортного турецького містечка Анталії, щоб насолодитися із сином райським відпочинком, поки є така можливість. Така подія у житті артистки, а тим більше під час війни в Україні, викликала багато запитань із боку шанувальників.

Скріншот із Insta Stories, Наталія Денисенко
Скріншот із Insta Stories, Наталія Денисенко

Акторку запитали, чи не соромно їй у такий час розважатися в Туреччині, поки в її країні триває жорстока війна з окупантами. Денисенко чітко відповіла – ні, вона не відчуває сорому через це, а ще по пунктах пояснила, чому вважає свій вчинок правильним.

Як повідомила артистка, вона має заощадження, щоб дозволити собі такий відпочинок. А ще її чоловік Андрій Фединчик служить у ЗСУ, а сама вона займалася волонтерством.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Тому що хочу, щоб моя дитина і, хоч на мить відпочили, були здорові та щасливі", - додала Денисенко.

Скріншот із Insta Stories, Наталія Денисенко
Скріншот із Insta Stories, Наталія Денисенко

А щодо вартості такої подорожі, Наталя теж все докладно розписала і навіть підказала, де і що буде дешевше. Наприклад, їх із сином п'ятизірковий готель коштує 7 тисяч гривень за ніч, але там усе включено.

"Висновок один: ціни у нас в Україні та наші перельоти були найвигіднішими", - заявила артистка.

Скріншот із Insta Stories, Наталія Денисенко
Скріншот із Insta Stories, Наталія Денисенко

Раніше ми писали про те, що Наталія Денисенко з "Кріпосної" розповіла про брудні гроші, чоловік Федінчик знає: "Шкода було брати"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Денисенко опублікувала перші кадри "Кріпосної 4" і повернулася до України в обійми чоловіка, який приїхав із фронту

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Денисенко з "Кріпосної" показала рідкісні кадри теплої зустрічі: "Не бачилися 7 місяців"