Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач порадував шанувальників, показавши, як можна організувати відпочинок на морі прямо у своїй квартирі. Сміливим роликом поділилася студія "Квартал 95" у соцмережі instagram.

Юрій Ткач – один із найголовніших дилерів гарного настрою в Україні. Неповторна харизма та почуття гумору артиста здатні довести до істерики будь-кого, що особливо корисно зараз, коли позитивних емоцій черпати нема звідки. Так, цього разу Юрій Ткач вирішив перетворитися на багатодітного батька з дуже гарною фантазією.

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

Герой, якого грає Юрій Ткач взявся зробити "відпочинок своїми руками" для дітей з морем, медузами, атракціонами та різними смаколиками, але лише в межах квартири. Замість моря – ванна із солоною водою, а замість медуз - пакети. Вийшло дуже весело, а головне життєво, адже що не зробиш, щоби повеселити дітей, коли можливості обмежені.

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Коротше кажучи, вирішив влаштувати відпочинок для дітей", - йдеться у підписі до відео.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, 19-річна донька Олени Кравець із "Кварталу 95" засумнівалася в учителях через одне фото: "Стерто і забуто з історії".

Також наш портал інформував, зірка "Жіночого кварталу" Таня Песік дістала туалетний папір, що нагадує росію: "Навіть він..."

Крім того, ми писали, Юрій Ткач із "Квартал 95" разом з українцями від душі запалив під Вєрку Сердючку: "Є пропозиція".