Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, ексучасниця гурту "Время и Стекло", де вона була разом із Позитивом.

Вона тепер із Михайлом Кацуріним, а Володимир Дантес, який донедавна був її коханою людиною, тепер, мабуть, із колишньою дружиною київського ресторатора. Але не про це. А про нову публікацію Дорофєєвої у Instagram. Дівчина знову вирішила нагадати, що вона дуже любить читати.

Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram

Вона разом з одним із книгарень щось підготувала для своїх шанувальників, заявивши, що закохувалась на їхніх очах у читання, але тепер настав час зворотного. На знімку вона повернута спиною, лежачи у короткій сукні в моменті читання.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Не дуже зрозуміла що це буде, але чекаю", "Я теж хочу почати читати книги, але завжди є якась причина, щоб їх не читати", "Це мабуть найкраща новина за сьогодні", "Надя випускатиме книгу", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Володимир Дантес і Богдан Шелудяк хотіли "відграбастати" у чоловіка Даші Квіткової Микити Добриніна: "Залишайся тут"

Як повідомляв "Знай.uа", MamaRika отримала по попі від чоловіка Мадонни, коли відпалювала з Надією Дорофєєвою та Яною Соломко: "Є чим пишатися, так?"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва вперше за 5 місяців показала, де ховалася від обстрілів: "Дуже страшно"