Зовсім недавно між учасниками гумористичного товариства "Дизель шоу" та Ксенією Мішиною спалахнув скандал через невтішне висловлювання на її адресу.

Нині все, мабуть, у минулому. Тому не загострюватимемо на цьому уваги і перейдемо до нової публікації гумористичного шоу у соціальній мережі Instagram. У кадрі постала красуня Вікторія Булітко з іншим актором "Дизель шоу" Євгеном Гашенком.

Вікторія Булітко, instagram.com/bulitka
Вікторія Булітко, instagram.com/bulitka

"Їхня любов повна протиріч. Втім, вони змогли протистояти їм і на всі випробування 4 сезони бути разом! Переглядайте улюблені серії "Папаньок" та історію Микити та Ольги Миколаївни на офіційній сторінці Facebook", - йдеться у публікації.

Вікторія Булітко постала у червоному костюмі, з каре на голові. На обличчі незначний макіяж, червона губна помада, які роблять з неї чарівну "офісну" богиню. А ось чоловік – у класичному костюмі та з цікавою краваткою.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

"А я досі сподіваюся, що п'ятий сезон буде", "І в четвертому сезоні прекрасна Вікторія - трохи змучена. І роман у неї ось рухається трохи не в той бік", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" дала росіянам гарного "копняка": "Забере свої печені дупи в кривавий Мордор"

Як повідомляв "Знай.uа", учасники "Дизель шоу" одягнулися з Крутоголовим у комбінезони, почавши лагодити мотори: "Під чарку горілки"

Знай.ua писав, Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" показала, як рашистів у них вдома "фаршем" називають: "Шедевр"