З початку повномасштабного вторгнення українська актриса Ганна Кошмал, яка зіграла роль Женьки у серіалі "Свати", сподівалася на підтримку її російських колег. Однак більшість із них зберігали мовчання, яке нещодавно припинилося

Тетяна Кравченко, фото - https://www.instagram.com/tat_kravchenko/
Тетяна Кравченко, фото - https://www.instagram.com/tat_kravchenko/

Згідно з публікацією в мережі instagram російського діяча мистецтв Станіслава Садальського, Тетяна Кравченко не дуже добре відгукнулася про свою екранну онучку Анну Кошмал через те, що ніби українська акторка образилась на Кравченко та Добронравова та ніби внесла їх до свого "чорного списку".

Відома російська актриса, яка родом з Донецька і зіграла роль Валюхи в серіалі "Свати", назвала свою онучку за серіалом, українську актрису Анну Кошмал підлою та невдячною.

"Чекати подяки від цієї артистки - безглуздо, а бути їй невдячною - підло. Коли вона захворіла, вся знімальна група переживала за неї. Федя вночі повіз у швидку! Яка вона підла", - процитував Кравченко Садальський.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Як відомо, Анна засудила агресію проти України, чітко висловила свою громадянську позицію та спілкується виключно українською мовою. На початку війни вона розраховувала на підтримку своїх колег із серіалу, які просто мовчали.

Також нещодавно у ЗМІ з'явилася інформація, що російські митці вирішили продовжити знімати серіал "Свати". Анна Кошмал відповіла на це, що їй байдуже, що там вигадали і помітила, щоб усі знали, що творці серіалу "Свати" - українці та режисер цього серіалу один - Андрій Яковлєв - він українець.

Нагадаємо, Ганна Кошмал із "Сватів" порадувала шанувальників домашнім фото сина: як він виріс .

До речі, Ганна Кошмал зі "Сватів" перестала соромитися і здивувала шанувальників: Alyona Alyona надихнула .

Раніше ми писали, що Ганна Кошмал зі "Сватів" показала, як насолоджується сонячними днями в компанії найдорожчого чоловіка: "Кохання та літо" .