Даша Астаф'єва розповіла про своїх домашніх улюбленців. На відео модель та ведуча тримає двох цуценят, як покусуюьт її носика, а вона каже, що зараз заплаче.

На своїй сторінці в Instagram Даша Астаф'єва поділилася інтерв'ю, у якому розповідає про свою пристрасть до собак. Даша розповіла, що у неї було дві собаки, але тепер — стало три, бо у бойфренда теж собака, тож у Даші поповнення.

Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram

Даша розповіла, що на початку війни хворіла на корону. Там де вона жила у підвалі, було дуже холодно.

Дякуючи моїм собакам, які спали зі мною, під одною ковдрою, і вони мене гріли, і були разом, і я скоріше стала здоровою. Даша Астаф'єва.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram

Після пережитих стресів її собаки дуже потребують уваги, не люблять залишатися самі, та модель навіть заради собак не їде нікуди на відпочинок, адже думки, як вони будуть не відпускають її.

Собаки Даші Астаф'євої. Фото: скриншот Instagram
Собаки Даші Астаф'євої. Фото: скриншот Instagram

У коментарях підтримали Дашу, та написали багато приємних слів:

"Ви реально офігенна ...", "Дякуємо дуже за підтримку!", "Дуже красива , як завжди", "Яка мила", "Як добре, що є люди, які допомагають тварин в цей важкий час. Це дійсно дуже важливо.Вони також все відчувають, що відбувається", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Настя Приходько, за Дашею Астаф'євою, принизила чоловіка та новонародженого сина Регіни Тодоренко.

Як повідомляв "Знай.ua" Даша Астаф'єва знайшла друге життя, але не за прикладом російських солдатів.

Також "Знай.ua" інформував, Даша Астаф'єва змушена терміново "переїхати" через зрадницю Тодоренко.