Даша Астаф'єва - відома українська виконавиця та модель, що набула популярності за допомогою журналу Playboy та складу групи NikitA.

Зовсім недавно вона давала кілька порад зрадниці, уродженці Одеси Регіні Тодоренко. А зараз співачка змушена розраховувати на так зване друге життя, оскільки першу сторінку в соціальній мережі Instagram їй заблокували... хоча зрозуміти рішення модераторів, у рамках повномасштабної війни, розпочатої рашистами, дуже важко.

Дурнєв та Астаф'єва, скріншот з відео
Дурнєв та Астаф'єва, скріншот з відео

Вона знову постала у традиційному кухонному фартуху, з телефоном у руках.

"Ну що ж... Дубль сто! Всі ми знаємо, що, оскільки жили, вже не буде. Але після того, що ми зараз переживаємо, буде тільки краще! У пар*ші шансів нуль . Дякую кожному, хто тут зі мною", - пише Даша Астаф'єва в публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вона з перших днів опинилася на кухні, допомагаючи жителям, які потребували цього, своїми руками.

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

"Даша, дякую Вам! Ви неймовірна! Захоплююсь і пишаюся!", "Ми тут. Велике спасибі за вашу працю", "Даша найкрасивіша і сексуальніша! Інстаграм просто не витримав твою сильну енергетику", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва придумала ім'я синові Регіни Тодоренко, зрадниці сподобається: "Так краще, ти чмоня"

Як повідомляв "Знай.uа", Дурнєв з Астаф'євою, Євтух і Ривчаченко з ЗСУ відшукав окупантів, які "полюють" за українками в Tinder: "Щось новеньке"

Знай.ua писав, Юра Горбунов зміг доставити Дашу Астаф'єву на вершину блаженства: "Хотіли відчути"