Відома українська виконавиця та модель Даша Аста'єва, яка набула популярності завдяки журналу Playboy та гурту NikitA, повідомила, що її сторінку в соцмережі Інстаграм було заблоковано.

У Twitter Даша Астаф'єва написала про створення нової сторінки у якій своє ім'я вказала як Дарія. У своєму дописі вона також згадала й одеситку Регіну Тодоренку, яка зараз проживає і мешкає в росії, жодним чином не засуджуючи криваву війну, яку розпочав кремль.

"Йо@ана рыгіна( Заблокували інстаграм… Велкам до нової сторінки.", - написала співачка. Даша Астаф'єва

Скріншот: twitter.com/dariiaastafieva
Скріншот: twitter.com/dariiaastafieva

Днями Регіна Тодоренко народила другу дитину, присвятивши цій події багато уваги у соцмережах. Своєю чергою Даша Астаф'єва, яка має чітку громадянську позицію, не стрималася, щоб не спробувати напоумити зрадницю Батьківщини Регіну Тодоренко.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У відповідь на заяву Регіни Тодоренко, що сина вони з чоловіком Владом Топаловим вирішили назвати Мир, Даша Астаф'єва запропонувала свій варіант. На її думку, їхній дитині більше підійде ім'я "путін". Це, очевидно, не надто сподобалося щасливій молодій матусі. То ж Даші Астаф'євій тепер доведеться переїхати на нову сторінку.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва вигадала ім'я синові Регіни Тодоренко, зрадниці сподобається: "Так краще, ти чмоня"

Як повідомляв "Знай.ua", Дурнєв з Астаф'євою, Євтух та Рівчаченко з ЗСУ відшукав окупантів, які "полюють" на українок у Tinder: "Щось новеньке"

Також "Знай.ua" писав, Юра Горбунов зміг доставити Дашу Астаф'єву на вершину блаженства: "Хотіли відчути"